Tijd en weer in Orlando

woensdag 15 september 2010

We zijn gearriveerd! (14 September)

Eindelijk zitten we dan in onze hotelkamer. Het is nu 22.15 uur, plaatselijke tijd en het was me het dagje wel. De vlucht van Amsterdam naar Atlanta had al vertraging dus het begon al goed. Toen de landing werd ingezet bij Atlanta en we al gezakt waren naar 300 voet gingen we plotseling weer stijgen naar zo'n 1000 voet. We werden al een beetje ongerust maar wat bleek: er stond een vrachtwagen geparkeerd op de landingsbaan zodat de piloot toch maar besloot om de landing maar wat later opnieuw te proberen. In Atlanta aangekomen hadden we dus nog minder tijd om de vlucht naar Orlando te halen.
Eerst de paspoortencontrole,nou dat viel nog mee. We waren redelijk snel aan de beurt. Toen dat was geweest moesten we de koffers van de band afhalen, meenemen en weer afleveren bij de andere band .
Wij werden verzocht om door een doolhof van zigzaggende poorten te lopen, net als bij een attractie in een pretpark. Echt niet normaal! Mede doordat we ons hier doorheen moesten bewegen konden we de vlucht naar Orlando niet halen! We waren net te laat! Het vervelende was ook nog eens dat we bij gate A1 moesten boarden en dit was helemaal aan het eind van de hal! Daar buiten adem aangekomen werd ons dus meegedeeld dat "the plane"helaas al zonder ons was vertrokken en we moesten ons melden bij Gate A27. En ja hoor, natuurlijk was dit weer helemaal de andere kant op! Nou ja, we hebben in ieder geval het eten en drinken wat we in het vliegtuig hebben gehad er weer afgelopen haha.
Om half 7 zijn we geland op Orlando. Toen de auto opgehaald, en nadat Richard even moest uitzoeken hoe hij ook alweer in een automaat moest rijden op weg naar het hotel. Ahum.... we hebben dus echt een navigatie nodig hoor! Want we zijn helemaal verkeerd gereden en na veel heen en weer gereden te hebben was daar dan eindelijk : HET HOTEL!
We hebben onze koffers op de kamer gedeponeerd en meteen naar het "Waffelhouse"gelopen dat naast het hotel ligt en hebben daar een hamburger en hashbrowns gegeten, met een groot glas "coke"erbij.
En nu liggen we uitgeteld op bed. Snel nog even dit bericht sturen en dan gaan we zo lekker slapen, want morgen gaan we naar Titusville nadat we dus eerst de "Wallmart opzoeken om een navigatie te kopen.
Mensen, dit was het voor nu. Morgen waarschijnlijk weer een verhaaltje voor het slapen gaan en dan komen er ook foto's.

12 opmerkingen:

  1. Hey hey,

    Fijn dat jullie zijn gearriveerd! Kan aannemen dat die dronken amerikaanse piloot die ze van de vlucht hebben gehaald niet in jullie vliegtuig zat hihi. Ik hoop dat daar mooi weer is, want hier is het echt herfst! Heel veel plezier!

    Dikke knuf en kus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een reis was dit zeg voor jullie. Snel vergeten en lekker gaan genieten. Ben benieuwd naar jullie verhalen,
    veel plezier
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nou begin was dus nie zo lekker, dus kan het nu alleen maar beter worden.
    have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hee!!

    Wat een gedoe zeg..maar tis wel grappig om te lezen:P...toch fijn dat jullie goed zijn aangekomen:)...Heel veel plezier!!

    (K) San

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hoop voor jullie dat ze de terugweg wel snappen dat een vliegveld voor vliegtuigen is en niet voor vrachtwagens...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heee!!

    Zet er eens wat meer op ik ben op school wil wel wat te lezen hebben:P..Nee grapje jullie zullen vast lekker aan het rondkijken zijn daar;) Veel plezier!! (K)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn dat jullie er zijn! Maar wat een ellende dat jullie de aansluiting op Atlanta net gemist hebben. Maar met een nog krappere overstaptijd is het ook bijna niet te doen natuurlijk. In ieder geval, nu zijn jullie er en ga er lekker van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gelukkig jullie zijn er, ik heb gisteren aan jullie moeten denken toen ik hoorde over die dronken piloot. Vervelend dat jullie de aansluiting niet gehaald hebben maar uiteindelijk zijn jullie aangekomen in Orlando Ach en een vliegtuig parkeren op een vrachtwagen lijkt me ook geen goed idee. Nu gaan genieten en veel plezier.
    Liefs Dini xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jemig wat een reis zeg! Maar jullie zijn er gelukkig, en kunnen nu volop gaan genieten!
    Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey vakantiegangers,

    Ik kreeg de link door van jullie liefhebbende dochter Chantal.
    Hopen dat jullie het giga mooi hebben daarzo en genieten met volle teugen!!
    Het is jullie gegunt!

    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen