Tijd en weer in Orlando

dinsdag 28 september 2010

Sarasota (27 september)

Na ons ontbijt vertrokken richting Sarasota. We hebben het erg leuk gehad in Fort Myers Beach. Om even op de vraag van Jeanet terug te komen, de "goede burgers", daarmee bedoelen we de lekkere hamburgers van "Pete's Time Out " inderdaad op time square. Die waren echt heerlijk en de bediening was heel goed, alleen volgens Nederlandse maatstaven nogal overdreven,vond ik. Maar we hebben er wel om gelachen.

 We hebben onderweg nog een keer ergens wat gedronken en gegeten. En, we kwamen weer ondeweg een Outlet Mall tegen, en daar zijn we geslaagd voor de dames.
Dus dat is in ieder geval geregeld meiden!

Om pakweg 14.00 uur zijn we in Sarasota aangekomen bij ons hotel: La Quinta Inns en Suites.
Een heel mooi hotel voor een schappelijke prijs. Nu niet aan het strand maar ja, je kunt niet alles hebben.
Sarasota is volgens de verhalen die ik gelezen heb, o.a een stad met kunst en dure winkels voor de rijke mensen. Richard en ik houden niet zoveel van kunst en de dure winkels trekken ons ook niet zo.Waarom dan hier naar toe? Ach, we dachten dat er in de omgeving vast wel wat moois zou zijn, zo dicht bij het strand. En dat is inderdaad zo. We zijn hier eigenlijk maar een halve dag dus hebben we de kaart eens geraadpleegd en we zagen op de kaart het eiland: "Anna Maria" staan. Richard opperde om daar eens naar toe te rijden. Het zou ongeveer 3 kwartier rijden zijn dus dat viel wel mee.
En ik ben blij dat we het gedaan hebben! Wat prachtig is het daar! We zijn naar de pier gereden en we hebben ons daar wel een paar uur vermaakt! We hebben dolfijnen gezien! Maar die beesten spelen gewoon met je, lijkt het, want elke keer als je ze ziet, ben je weer te laat met fotograferen! Zo'n mooie foto wat jij hebt gemaakt, Rick(SunshineState) zal ons vast niet lukken!
Ook hebben we prachtige pelikanen gezien die de zee indoken om hun voedsel te bemachtigen. Met een echte duik, en dan een dikke plons haalden ze de vis eruit! De andere vogels deden trouwens net zo hard daar aan mee. Ook waren er nog een soort van witte reigers. Ik weet niet hoe ze heten maar we hebben foto's van ze gemaakt, dus misschien weet iemand van jullie hoe ze heten.
Er was daar een strandje waar de lamantijnen normaal gesproken hun plekje hadden maar die hebben we niet gezien. Volgens mij is het ook nog een beetje te vroeg daarvoor? Wellicht verder in Oktober?
Maar we hebben daar echt genoten. We hebben op de pier nog lekker gegeten. En later zijn we terug gereden naar het hotel. Ondertussen is Richard nog een paar keer gestopt, om foto's te maken van andere plekjes en van de mooie luchten.
Al met al een hele fijne middag, en lekker rustig.
De foto's spreken voor zich dus tot de volgende keer.




Ons hotel

En kamer...

















                                                      Groetjes en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

  1. Fantastisch verhaal weer! Mooie foto's. Je krijgt het nog druk met alle foto's die je hebt ..... Wat vliegt de tijd,hè? Nog 1 week dan is jullie vakantie voorbij en moeten wij jullie verhalen en foto's missen. Nou ja, dan gaan we hier verder beppen. Jou kennende heb je nog genoeg te vertellen. Unmeunig veel plezier nog!!!! Doe rustig aan. Hasta la vista.
    XX Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag zeg, en het is lekker op te lezen hoeveel lol jullie hebben.
    Maar wat is dat een mooi gezicht het beestenboeltje daar huh? En wat hebben jullie weer prachtige foto's geplaatst, ook van de zon, en de vogels, de dolfijnen bezorgen me kippevel.

    Ik weet hoe het is, in het echt.. kan het haast voelen.

    Nou geniet nog .... ik lees heerlijk mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een prachtige foto's, lijkt wel of jullie op een onbewoond prachtig eiland zitten met alleen jullie dieren..................

    verder nog lekker een week heerlijk genieten he
    knuf

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi verhaal en foto's! Ook al ben ik bang voor die birdy's hahaha. Heb de foto gezien van het vest, en vind hem super! En natuurlijk een mooie kleur hihi.

    Dikke kus en knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo,Lenie en Richard.Wat een mooie foto's zijn er gemaakt. De witte (reiger)is waarschijnlijk een ooievaar,pas maar op, anders komen jullie nog met z,n drieen terug.(grapje). Ik zie wel dat er veel te zien is.Fijn dat jullie zo genieten. Nog even het is alweer voorbij.We hebben jullie wel gemist hoor? Nou, de groeten van hier en tot gauw.grt. Len en Fenny

    BeantwoordenVerwijderen