Tijd en weer in Orlando

dinsdag 21 september 2010

Key Largo ( 20 september)

Vannacht ondanks de hitte beter geslapen. Een lekker ontbijtje gehad bij een tentje een klein eindje van ons hotel af. Toen we terugliepen was de temperatuur al weer behoorlijk gestegen.
Gauw uitgecheckt. De receptioniste vroeg of alles naar wens was geweest. Nou, we hadden geen zin om stennis te maken maar aan het twijfelend antwoord en onze gezichtsuitdrukking kon ze wel zien dat we het niet zo geweldig vonden. Ze praatte er snel overheen en zei dat verder alles goed was en dat we konden gaan.
Nou, graag zelfs haha. Nu op weg naar Key Largo. Halverwege nog even bij Wendy's langsgeweest voor een soort van frappuchino maar het had een andere naam. Dat ging er wel in en we konden er weer even tegen.
Een tijdje later bracht de Tom-tom ons in Key Largo en het duurde niet lang of ons ingevoerde hotel: Key West Inn kwam in zicht.
Zo op het eerste gezicht dachten we: mjah... kweet niet.. Maar toen we onze suite bekeken hadden waren we helemaal enthousiast! Hartstikke ruim. Een kamer met een heus bankstel, een keuken met magnetron, fornuis, koelkast en vaatwasser. Dan nog een verdieping met een ruime slaapkamer met tv(beneden ook) en boven badkamer met een bad en wc en beneden een badkamer met douche en wc.
Ik was helemaal in mijn sas. Na alle maaltijden buitenshuis vond ik het hartstikke leuk om eens een keer zelf wat te bereiden en lekker eens zelf een ontbijtje te maken. We zijn dan ook redelijk snel naar de dichtsbijzijnde Publix gereden en hebben daar een magnetronmaaltijd gehaald (het is tenslotte vakantie) en lekkere broodjes voor morgenochtend gehaald met wat smeersel voor op het brood en wat kaas.
Ook nog Kellogs cornflakes met melk gehaald, want dat is toch wel erg lekker.

Nadat we de boodschappen in de auto hadden geladen zijn we een ijsje gaan halen. Maar... wat GROOT!!
We hadden twee bolletjes besteld maar het leken er wel vijf! Ik zei tegen de man: very Large!! Hij zei: Everyting in Amerika is big m'dam.

Toen we eindelijk de "ijsjes "op hadden, zijn we teruggereden naar onze suite.
Nu, ruim een uur verder hebben we nog steeds geen zin in eten. Ach, we zien wel wanneer we honger krijgen. Het is nu 19.15 uur en ik weet niet of we nog weg gaan. Het is buiten zwaarbewolkt en ik ben bang dat we zo regen krijgen. Maar niet klagen want jullie in Nederland hebben dat al de hele tijd volgens de berichten. En een buitje voor het stof is wel goed denk ik.
Misschien gaan we later vanavond nog wel even een blokje om.
In ieder geval ga ik er voor nu een eind aan breien wat dit verslag van vandaag betreft.
Blijf ons volgen zou ik zeggen, groetjes van ons.


De zonsopgang in Fort Lauderdale




De overseas highway dichtbij Key Largo




De voorzijde van ons appartementje



Dan ook maar een view van de achterzijde



Kamer...



keuken...



naar boven...


het bed.

6 opmerkingen:

  1. ziet er mooi uit hoor, kun je dat hotel niet meenemen op reis haha.
    en ja inderdaad hier veel regen, al voorspellen ze aankomende 2 dagen temperaturen van 21 a 23 gr en jawel droog. maar moet het eerst nog zien.

    en natuurlijk blijf ik je volgen hoor, vindt het veuls te leuk hihi

    bye bye

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen Lenie en Richard.

    Eindelijk een heerlijke magnetron maaltijd haha, wat mooi daar met die palmen.
    Nog heel veel plezier , lieve groetjes Gerrie en Jan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha vakantiegangers, je kunt wel zien dat jullie je opperbest vermaken. Ga zo door.
    Groetjes Dini

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toffe vakantie zeg!!!
    Jullie accomodatie is zo te horen er sterk op vooruit gegaan.
    We blijven jullie volgen op jullie vakantie.

    Greetings out Belgium
    Hans.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sorry, kon het niet laten na je verhaal over ijsjes en BIG.

    Een Nederlander rijdt op de route 66 in Amerika en het is al avond. De man heeft eigenlijk best honger en hij vindt dat het wel genoeg is geweest voor vandaag en hij wil een slaapplaats voor de nacht.
    Hij komt een motel tegen en besluit daar te stoppen. Hij gaat er naar binnen en vraagt aan de vrouw die achter de balie staat of hij iets te eten mag. Hij besluit een hamburger te nemen en als de vrouw met de hamburger aan komt zetten, ziet hij tot zijn schrik dat het een hamburger is ter grootte van een middelgrote hond.
    Hij vraagt de vrouw hoe dit kan en zij antwoordt dat dit Amerika is en alles in Amerika is nou eenmaal groot. Omdat er in die hamburger ook een extra portie zout zat heeft hij ontzettende dorst gekregen en bestelt hij een glas bier. De vrouw komt nu aanzetten met een glas bier ter grootte van een emmer.
    Hierna volgt weer het verhaal dat alles in Amerika zo groot is. Na het glas bier op te hebben gedronken moet de man ontzettend nodig
    naar het toilet en hij vraagt de vrouw waar het toilet is. Ze wijst naar de muur en zegt dat daar het toilet is. Het probleem is echter
    dat er 2 deuren zijn, de man loopt er heen en gaat door de ene deur.
    Hij komt daardoor op de binnenplaats terecht waar ook het zwembad is. De man valt in het zwembad en roept helemaal in paniek "Help! Help!
    Niet doorspoelen! Niet doorspoelen!!!"

    XX Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahahaha, die hadden we nog niet eerder gehoord!
    Ik had vandaag nog willen gaan zwemmen hier in de pool van het hotel, maar ben nu toch maar blij dat ik het niet gedaan heb! hihi.
    xxxx Lenie

    BeantwoordenVerwijderen