Tijd en weer in Orlando

zaterdag 18 september 2010

Vero Beach ( 17 september)

Na deze keer weer een goede nachtrust te hebben gehad, zijn we om  pakweg kwart voor acht opgestaan. Lekker gedouched en toen naar het ontbijthuis gelopen voor weer een lekker continentaal ontbijt van toasted bread en jelley. Ook nog een paar mini muffins gehad en natuurlijk weer de cerials met magere melk.
Ach, ik vind het best wel te eten al is het niet zo bijzonder. Later op de dag hebben we de schade wel ingehaald!
De koffers weer ingepakt en hup, op weg naar Vero Beach. Het zou ongeveer een uur rijden zijn maar we hebben er wel langer over gedaan. Dit ook omdat we nog bij een supermarkt langs zijn gegaan, maar deze was erg duur en daarom hebben we daar alleen maar een paar snoepjes gehaald.
Eerst hadden we een hotel aan het strand willen opzoeken maar we kwamen terecht bij allemaal villa parken.
We zijn op een zeker ogenblik afgeslaan en kwamen toen op een park terecht waar je de auto kon parkeren en zo naar het strand kon lopen. Er was een soort van strandwacht maar er waren helemaal geen mensen op het strand. We zijn naar zee gelopen en ik heb mijn schoenen uit gedaan en lekker pootje gebaad. De zee was behoorlijk ruig en op een zeker ogenblik was ik niet meer aan het pootje baden maar aan het water kwam al tot aan mijn knieen zodat mijn broek ietwat nat werd. Maar ach, wat kon het schelen, het was verschrikkelijk warm dus dat droogde snel genoeg weer op. Het water is hier ook een stuk warmer dan bij ons aan het strand hoor! Gewoon lauw!
We zijn toen terug naar de auto gelopen, hebben de navigatie aangezet en maar bij de hotels in de Tom-tom gekeken en toen maar het hotel aangeklikt waar we nu zitten. Een goede keus. Het is een zelfde soort hotel als de Best Westerns die we hiervoor gehad hebben.

We hebben motels aan de kant van de weg gezien die sprekend lijken op de motels in zo'n film waar mensen naar toe gaan als ze op de vlucht zijn voor de politie of de mafia of iets dergelijks. Het ziet er allemaal een beetje armoedig uit.
Nou, die kunnen dan wel super goedkoop zijn maar daar brengen we echt de nacht niet door hoor! Dus voor degenen die zich daar misschien ongerust over maakten: "Niet doen". ;-))

Later zijn we nog naar een paar Malls geweest en ook nog naar een Outlet-Mall. De Nike shop opgezocht voor Sandra en Chantal maar helaas dames: De schoenen die jij wilde San, waren er niet. Wel andere hoge schoenen maar we wisten niet of je die leuk vond. Ze waren niet erg spectaculair. Maar we hebben er wel wat foto's van gemaakt die Ries je zal opsturen. We komen nog wel bij een anderee Outlet. En Chantal, ze hadden voor jou ook geen sweaters. Daar is het hier te warm voor.

Verder hebben we niet zoveel meegemaakt vandaag. We hebben wel erg lekker gegeten bij "Cracker Barrel". Ik had gelezen op het florida forum en in een blog van iemand anders dat je daar lekker kon eten.
We zagen het bij de outlet-mall en richard dacht dat het alleen maar een winkel was maar nee hoor, je ging zo door de winkel het restaurant in. Het was een heel erg leuk winkeltje, met van die lekkere country muziek en allemaal gadgets en dingen voor halloween. Het restaurant zelf was ook heel leuk aangekleed. Allemaal in country sfeer.

Toen we gegeten hadden zijn we richting hotel gereden en op het bed neer geplofd. Richard is tv aan het kijken, en met zijn telefoon op internet aan het kijken en ik heb natuurlijk het lappie weer op schoot.
Nou, dit was het weer voor vandaag. Lekker relaxed dagje.......


Het lijkt hier net of de brug opeens ophoud, maar gelukkig is dit maar gezichtsbedrog



Heerlijk dat water maar niet echt verfrissend, echt lauw dit water, heel wat anders dan onze Noordzee!



Zo verlaten was het strand. Tja, voor de mensen hier is de zomer al voorbij lijkt het wel...



We hebben vanuit onze hotelkamer uitzicht op de "swimming pool"



vanaf de andere kant


Cracker Barrel



4 opmerkingen:

  1. Wat een lekker uitgebreid verslag, leuk om met jullie mee te lezen. Je zult zien dat de stranden aan de Golf van Mexico kant een stuk mooier zijn. Wel fijn dat het zo rustig is.
    Heel veel plezier weer,
    groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee mooie foto's hoor!!:D En fijn dat jullie het zo naar je zin hebben;)..Zwemmen jullie daar wel dan?? En zijn jullie al een beetje bruin geworden? ( mama dan:P) Het ziet er echt mooi uit daar;)...En ik zal ff een foto via de mail sturen vd schoenen;)..fijn weekend!!

    (K)(L)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hai luitjes,

    fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. Ben wel jarloers op het mooie weer wat jullie hebben hoor, hier ist maar winderig en regenachtig.
    mooi uitzicht hebben jullie trouwens.
    en wat je schrijft van die motels.........is eigenlijk niet eng hoor. wij hebben toen wij een tour maakte door het noorden van Canada met nico zijn neef ook in een motel geslapen. Ik zei precies hetzelfde als jou hihi maar hebben er heerlijk geslapen (zat zelfs een heerlijk bad in). Die motels zijn dus wel te vertrouwen hoor, het is alleen het idee haha.

    heel veel plezier vandaag weer he
    knuf ons

    BeantwoordenVerwijderen