Tijd en weer in Orlando

zondag 3 oktober 2010

Kissimmee via Daytona (2 oktober)

Vandaag een kort verslag aangezien we alleen maar Wifi hebben in de lobby van het restaurant.
Dus morgen zoeken we weer een ander hotel waar we weer lekker op de hotelkamer kunnen internetten.

Vanochtend na het ontbijt eerst naar Daytona gereden. Richard wilde heel graag naar de beroemde Daytona International Speedway.
Ik vond hier niet zoveel aan dus heeft hij me afgezet bij een grote Mall waar diverse zaken in gevestigd waren zoals Dollars, Macy's en J.C. Penny's. Daar heb ik me dus weer prima vermaakt!
Ook Richard vond het erg leuk bij het Speedway gebeuren. Hij heeft er een 3d IMAX film gezien over de Nascar races. Verder stonden er nog diverse Nascar auto's in het gebouw. Hij is ook nog meegeweest met een tour over de speedwaybaan binnen.
Ikzelf heb een horloge gekocht met 7 verschillende bandjes in allerlei kleuren zodat ik bij elke outfit een ander bandje om kan doen haha.
En nog een paar oorbellen. Later kwam Richard weer terug en zijn we samen de winkels gaan bekijken en hebben we nog wat gegeten.

Toen we weer buiten kwamen was het weer droog geworden want het had geregend. We zijn naar Daytona Beach gereden en hebben daar nog lekker even langs de zee gelopen, ook bij het stuk waar je met de auto's mag rijden. Hier waren allemaal mensen met kinderen die de auto pal achter zich konden parkeren en dan lekker het water in doken en lagen te zonnen op het strand.

Ondertussen was het al een uur of vier en zijn we weer de auto op gaan zoeken om naar ons hotel te rijden bij Kissimmee. We waren hier tegen 18.00 uur. Laat voor ons doen. Het is een leuk goedkoop hotel maar... er is dus geen Wifi op de hotelkamers. Daarom gaan we een ander hotel opzoeken. Dit is niet de enige reden. De hotelkamer is verder netjes maar erg klein.
Ik ga nu dit verslag afsluiten en plaats er vandaag geen foto's bij. We gaan nog even gauw een ander hotel zoeken via internet en zoeken dan onze kamer weer op.
Tot morgen , Richard en Lenie

6 opmerkingen:

  1. Hoi Richard, een hele goede keuze om daytona te zien ja toch? Ze zijn er erg trots op en er hangt een goede sfeer..

    Nou geniet ze nog wij lezen braaf mee hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. succes met zoeken maar zal denk ik wel lukken hihi

    tot morgen dan maar weer

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel veel plezier nog!! Ben blij als jullie er weer zijn ik mis jullie!! xx san

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey luitjes, Jullie vermaken je opperbest zo te lezen. Het is leuk om jullie belevenissen te volgen. Geniet van de laatste dagen.
    Liefs Dini

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Lenie en Richard,
    Wat fijn dat jullie dit allemaal toch maar zien en doen!
    Geniet er nog van....

    Groetjes,

    Harrie en Marianne.

    BeantwoordenVerwijderen